The story of 10 things and 10 favourite layouts from 2014

New year is just around the corner! 2014 has been a great year for me and 2015 will sure to be exciting as well!

I listed 10 mainly scrapbooking related things and memories from 2014:
 1. I found white card stock. And with that I really found my (current) scrapbooking style
 2. I attended my first ever scrapbooking/crafting course. The teacher was the amazing Finnabair and she couraged me to try and do some mixed media too.
 3. I started to meet scrappy friends regularly. I just love the gang we have! We have so much fun scrapping and chatting together!
 4. I was chosen to Paper Camellia kit club's design team for 2015. This was a dream come true for me and I can't wait to show you my layouts made with their kits, starting on Thursday!
 5. I got a new job in April and I love it! 
 6. I had a 3 week vacation abroad and enjoyed New York (again), Mexico, Washington DC and Philadelphia.
 7. I got hooked to Instagram. I love how interactive and easy it is! I have found so many new scrappy friends through IG!
 8. I got a new camera and it's amazing! With the new camera I started filming scrapbooking videos.
 9. I started Project Life and failed miserably. Making weekly PL spreads just didn't work for me. Maybe I need to try to do it monthly or in a different size...
 10. I realized that I need more space for my scrapbooking. At least my husband is convinced that we need to buy a house :)
I also thought I would share my favorite layouts from 2014 with you. So here they are (not in any specific order):
See you in 2015!

9 comments

 1. Ihania töitä! Upea tuo lista. Ennen kuin kävin blogissani niin juuri ajattelin, että voisin tehdä korteista listan, skärppisivuista listan ja vuoden parhaista tapahtumista... ja kun tulen blogiisi, niin täällä on tuollainen upea lista tehtynä! Upea postaus!

  ReplyDelete
 2. all layout are beautiful, I love them.
  xoxo
  Maryám.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Maryam and happy new year!

   Delete
 3. Voi ei, mihin Project Life sulla kaatui ja kuinka pitkään jaksoit sitä tehdä? Aiotko aloittaa sen uudestaan? :) Meinaan itse aloittaa sen vuoden alusta mutta vähän pelottaa kuinka se lähtee sujumaan ja kuinka hyvin siinä pysyy kärryillä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla se kaatui juuri tuohon kärryillä pysymiseen. Lähdimme toukokuussa kolmen viikon matkalle ja sitä ennen olin kaksi viikko PL:ssa jäljessä, joten matkan jälkeen ajantasalle pääseminen tuntui aivan mahdottomalta. Näin jälkikäteen ajatellen viikko/aukeama-tahti ei ehkä ollut minulle myöskään paras sillä kun ei ole lapsia niin monet viikot ovat kovn samanlaisia. En ole päättänyt uudelleen aloittamisesta, toisaalta se houkuttelisi, erityisesti jos muuttaisi tahtia ja kansion kokoa. Ostin juuri sellaisen ihanan instagram-kansion (sivun koko 4x4, eli se on tosi mini) ja ajattelin, että voisin siihen koota yhden kuukauden ja katsoa miltä se tuntuu. Lähde vaan rohkeasti kokeilemaan! Sivujen tekeminen oli kivaa ja varsinkin kun sivut pitää yksinkertaisena, niin tekeminen on myös aika nopeaa! :)

   Delete
 4. Really love your style, sure you will create beautiful things in 2015!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I'm so happy to work with you on Paper Camellia DT in 2015!

   Delete
 5. Jaksan kadehtia tuota sun tyyliä, hienoja sivuja! Oli hienoa tutustua kesällä Turussa ja kuukauden päästä nähdään sitten Jokelassa. Hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!