One happy boy

It's time for the latest CSI challenge. I just loved this week's color combination of yellows and blues! I also was inspired by the inspiration word "cheerful" and decided to scrap these pictures of our godson. He is one happy little boy!

Uusin CSI-haaste on taas julkaistu. Tykkäsin erityisesti tämän viikon väripaletista, jossa oli kesäisiä sinisen ja keltaisen sävyjä. Testimony-osiosta poimin inspiraatiosanakseni iloisen ja päätin skräpätä nämä kuvat kummipojastamme. Hän on ihana iloinen pieni poika!


I had the design of this layout on my mind but for some reason I used a very long time trying different paper combinations. It's funny that you can have a very clear idea of a layout on your mind and still have hard time putting everything together.

Minulla oli selkeä visio tämän sivun sommittelusta, mutta jostain syystä papereiden valitseminen ja asetteleminen vei minulta paljon aikaa. On hassua, että sivusta voi olla niin selvä mielikuva, mutta toteutus ei meinaa millään onnistua. Evidence: Chevrons, leaves,  transparent items
Testimony: Inspiration word "cheerful"2 comments

  1. I really love how you introduced the colours on to this layout. So clever. Another stunning layout and that is one cute babe :D

    ReplyDelete
  2. Look at that squishy faced grin!! How CUTE!

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!