It's the little things

I have always been a 12*12 scrapper. Lately I have seen some really beautiful and ispiring letter size layouts and I wanted to give it a try. The problem is that I want to store all my layouts in albums and changing the size would sort of mess that up. So here is my compromize layout where the background is 12*12 but the main elements are on letter size cardstock. I really like this outcome!

Olen aina skräpännyt 12*12 -kokoisia sivuja. Viimeaikoina olen kuitenkin nänyt todella upeita ja inspiroivia sivuja, jotka ovat olleet noin A4-kokoa. Halusin kokeilla tuota sivun kokoa, mutta ongelmaksi tuli se, että haluan säilyttää sivuni kansiossa, joka on tuota isompaa kokoa. Niinpä tein tällaisen kompromissisivun, jossa koko on tuo isompi, mutta A4-koko on selvästi näkösällä. Tykkään lopputuloksesta todella!


This layout was made for this week's CSI challenge. Purple is one of my favorite colors but still I haven't used it on a layout. This was great opportunity to use those purple papers I have. The layout is very simple. I love journaling on a chalkboard paper so I did that and hid it under the picture (as I felt the black was too overpowering if I left it to the front). I wanted to write a bit longer title. The problem was that the only white letters that I had enough of were glitter ones and it just didn't work. So I took those glitter letters and used Prima's chalk edger (purple one) and it changed the look of the letters completely. You can hardly see that those are glitter letter stickers!

Tämän sivun tein tämän viikon CSI-haasteeseen. Liila on yksi lempiväreistäni, mutta en ole sitä koskaan skräppisivussa käyttänyt. Tämä olikin loistava mahdollisuus käyttää ne muutamat liilat paperit, jotka minulta löytyi. Sivun tarinointi on kirjoitettu liitutaulupaperille ja se on piilossa kuvan takana, jotta musta ei olisi liian hallitseva muuten niin vaaleassa sivussa. Halusin myös kirjoittaa hieman pidemmän otsikon. Kirjaintarravarastoni oli sen verran tyhjillään, että ainoat valkoiset kirjaimet, joita oli tarpeeksi oli kimalteisia (joka ei oikein sopinut mielestäni sivuun). Otin nuo glitter-kirjaimet käsittelyyn ja värjäsin ne Priman Chalk Edgerin avulla ja se muuttikin ulkonäön kokonaan. Enää kirjaimista ei edes näe, että niissä on glitteriä ollutkaan!
Evidence: flowers, chalkboard element, distressing, chalk/pastels
Testimony: Chalkboard spot

2 comments

  1. This layout is just exquisite and I love it. As always you have created a wonderful CAS layout with loads of white space. It is always so peaceful and calm to look at your pages.

    ReplyDelete
  2. Tää on kyllä loistava!!! Ja kaunis, niinkuin aina sivusi ovat. Voisin tuon idean ryöstää omiinkin töihin... tässä on siis jotain hauskaa!! :D

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!