Hiljainen aamu

Mukavaa lauantaita! Tämän viikon CSI-haasteessa minun oli pakko tarttua liilaan väriin, joka löytyi väripaletista. Liila tai tarkemmin luumu on yksi lempiväreistäni, mutta en ole tainnut käyttää sitä kertaakaan skräppisivuissani. Nyt pääsinkin käyttämään tämän juuri sopivan värisen 7 Dots Studion paperin taustaksi! Sivu kertoo aamuistani. Minä en ole ollenkaan aamuihminen. Aikaiset aamut on minulle aivan tuskaa ja arkisin yritän vaan selviytyä töihin. Yksi asia mitä en aamulla kestä ollenkaan on melu. Haluaisin vain olla rauhassa ja hiljaa. Ihanneaamuni onkin rauhallinen ja hiljainen. 

It's Saturday and time for the CSI challenge. This week I felt obligated to take the plum/purple color that was on the color palette and use it as a background. This color is one of my favorite colors but I haven't use it in my layouts at all. I hade the perfect 7 Dots Studio paper for this layout and I was finally able to use it. The LO tells about my mornings (the title of the page is "Quiet morning"). I'm not a morning person at all. Early mornings are a nightmare to me and on weekdays I just try to survive to work. One thing I really hate in the mornings is lound voice (or even speaking). I just want to wake up in silence and peace :)


Sivu on tyylilleni uskollinen ja siksi hyvin yksinkertainen. Taustassa on hieman gesso ja leimailua sekä sinistä leimaväriä maskin läpi laitettuna. Kuvan alla on muutama paperikerros ja koristeina kakkupaperia, kukkia ja muutama tarra. Ja olihan niitä maaliroiskeita pakko taas laittaa :)

This page is a typical LO for me. It's very simple and has lot of white space.I have created the packground with gesso, stamping and little bit of light blue ink through a stencil. Under the pic there is couple of paper layers and some embellishments on the side. And let's not forget the paint splatters this time either :)


Evidence: Stripes (under the photo), labels (label stickers)
Testimony: Inspiration word "Quiet"


5 comments

Thank you for leaving a comment!