CSI: Lookin' for the road

Lauantai tarkoittaa taas uuden CSI-haasteen julkaisua. Tällä viikolla haasteen väripaletissa oli viileitä sinisiä ja mukana oli myös luonnos. Tein luonnoksesta oman versioni ja päätin olla käyttämättä pyöreitä kuvia. Sivu kertoo eräästä työmatkastani, kun aamulla oli niin kova sumu, että tietä ei meinannut nähdä ollenkaan.

It's saturday and that means new CSI challenge! This weeks color palette had cool shades of blues and as once a month there was a sketch too. I took inspiration from the sketch but made my own twist to it. This layout tells about one of my work trips to our another office. That morning there was so much fog on the road that it was really hard to see the road at all.


Olen viime aikoina todennut, että valkoinen taustapaperi/-kartonki on minulle todella vaikea lähtökohta aloittaa työtä. Tykkään todella paljon muiden tekemistä töistä, jotka on tehty valkoiselle taustalle, mutta omista töistä tulee jotenkin helposti valjuja ilman värillistä taustaa. Tämä työ onnistui mielestäni kuitenkin hyviä ja huomio keskittyy todella kuvaan ja otsikkoon. Taustaan olen käyttänyt paperisuikaleita, gessoa, kohopastaa, leimailuja ja pitkästä aikaa myös mistiä.

Lately I have realized that white background is really hard to pull off well. I really like layouts that are bright and uses white background paper, but I can't make it work. I think this layout was an exception anf the focus of the page is on the picture and the background doesn't look bland.  To the background I have used paper strips, gesso, molding paste, stamping and mist.


Toivottavasti kokeilet tätä mukavaa haastetta! Hauskaa lauantaita ja kiva kun kävit :)

Hopefully you join and try this great challenge! Have a nice Saturday and thanks for visiting :)

Evidence: wood (wood grain pattern paper under the pic), frame, dry embossing, chevron pattern
Testimony: Frame your journaling


11 comments

Thank you for leaving a comment!