Kuulumisia ja nopea kortti

Blogissa on ollut hieman hiljaisempaa viime aikoina, mutta askarteluja on tullut tehtyä vaikka ne eivät tänne asti ole vielä päätyneetkään.

Tällä hetkellä olen yrittänyt valmistautua ensimmäiseen December Daily -albumini tekoon. Sorruin aiemmin syksyllä tilaamaan Studio Calicon DD-kitin, sillä siinä albumi tehdään Project Life -tyyppisesti. Ajattelinkin, että tämä on hyvä tilaisuus kokeilla miltä tuollainen PL-tyyppinen lähestymistapa tuntuu. Askartelublogit onkin nyt pullollaan esittelyjä December Daily -albumien perussivuista, jotka on tehty puolivalmiiksi niin että sivut saa helposti joulukuussa kasaan sitten vain lisäämällä kuvat ja kirjoittamalla tarinat. Itselle tällainen sivujen valmistelu ei jotenkin istunut (ainakaan vielä) ollenkaan, sillä kuvat ovat itselläni  niin suuressa osassa sivua tehdessä ja värejä sekä elementtejä valitessa. Eli käytännössä siis DD-valmistelu on minulla suurimmaksi osaksi ollut ihanien uusien tarvikkeiden ihailua :)

Eilen kävimme Helsingin Kädentaito -messuilla. Mukaan sieltä tarttui mm. muutamia teippejä Teippitarhasta ja hopeista kohopulveria Heinikasta. Olen viime aikoina tykästynyt todella harmaan, hopean ja mintunvihreän yhdistelmään. Teinkin ostoksista tänään pikaisen kortin. Tämä marraskuun pimeys kyllä hankaloittaa paljon töiden kuvausta, eli pahoittelut huonommasta kuvasta :)


Kiva kun kävit ja mukavaa sunnuntai-iltaa!

2 comments

  1. Ihana! Tykkään tuosta väriyhdistelmästä tosi paljon. Ihanan raikas, piristävää tähän vuoden aikaan.

    ReplyDelete
  2. Ihanat värit. Mullakin on aikeissa tehdä December daily tänä vuonna, kun olen useana vuonna tehnyt. Tekisi vaan mieli tehdä se jollakin toisella tavalla kuin normaalisti, mutta en tiedä miten! Ja joulukuun tulo yllätti taas, eikä ole ehtinyt miettiä! :D
    Muakin houkutti se calicon dd:n tilaus, innolla odotan millaisia juttuja sulla tulee siitä!

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!