Light and bright layout

Tällä kertaa minulla on näyttää teille skräppisivu, jossa on kaksi erityisen ihanaa tyyppiä! Sivussa on minun lisäkseni kaksi serkkuani, jotka ovat todella rakkaita minulle. Aivan kuin siskoja.

Today I have a very special layout to show you. In the pictures you can see me and two of my cousins who are really dear to me. Just like sisters.


Tämä sivu on tehty uusimpaan CSI-haasteeseen, jossa oli luonnos mukana. Innostuin käyttämään luonnoksen mukaisesti neljää valokuvaa, joka on aika harvinaista minulle. Lopputulos kuitenkin toimii ja sivusta tuli ihanan valoisa ja raikas. Haasteen värit olivat aivan kuin minulle tehdyt! Tuo väripaletti antoi niin paljon mahdollisuuksia, mutta minä päätin mennä käyttäen pääasiassa noita pastellin vihreän sävyjä. Sivun tarinointi on tällä kertaa piilossa ja se löytyy tuolta viimeisen kuvan alta "tarina…" lapusta.

This layout was made for CSI challenge that was published last night. This time the challenge included a sketch and I was inspired to use 4 pictures as it was on the sketch. Normally I just use one or max two pictures but I really like the outcome here! I just love the color palette this week: it gave so many possibilities! I decided to make a really bright anf light layout using the white background and that minty green! Journaling is hidden this time under the last picture (the tag with "tarina.." which means "story…").



Evidence: White background, hearts, arrows, feathers
Testimony: Put journaling in a pocket (under the last picture on the right)

4 comments

  1. Ihana, kevyt ja raikas tunnelma, tykkään! :)

    ReplyDelete
  2. Such a beautiful layout. I love that you go out of your comfort zone but you stay true to your styles. x

    ReplyDelete
  3. hei, mulla on sulle jotain pientä blogissani ja olis tosi kiva jos jaksaisit vastailla kysymyksiin ja jatkaa tätä :)
    http://www.papierstau.at/2014/04/16/liebster-award/

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!