Leimailutehdas ja European Scrap Battle

Näin vähän aikaa sitten jossain skräppäysblogissa tai -videolla vinkin, että jos ei ole aikaa, inspiraatiota tms. tehdä kokonaista sivua, niin mukavaa pientä ajanvietettä on leimailtavien koristeiden teko. Näin uutena skräppääjänä sivujen tekeminen ei ole minulle mitenkään nopeaa hommaa, joten olenkin muutamana arki-iltana pitänyt pystyssä "leimailutehdasta".

Ostin matkaltamme ihania uusia leimasimia, joita voi hyvin hyödyntää sivuissa. Olen kuitenkin hieman arka leimaamaan lähes valmiiseen sivuun, jos leimaus menee pieleen tai tapahtuu joku muu katastrofi. Niinpä olenkin ottanut palan valkoista kartonkia ja leimaillut suuria määriä erivärisiä koristeita, jotka olen sitten leikannut paperista irti. Nyt on pussillinen täynnä valmiita koristeita, jotka on helppo lisätä sivuihin ilman suuria mokia :) Lisäksi tässä samalla on ehkä oppinut miten erilaiset leimat toimivat ja ehkä niitä uskaltaa käyttää helpommin myös suoraan sivuun.

Oletko huomannut tällaisen elokuussa alkavan kilpailun/tapahtuman: Tällaiseen tulevaan "taisteluun" törmäsin Facebookissa - European Scrap Battle. Ilmoittautujia on kuulemma jo 5 maasta (myös Suomesta). Pakkohan sitä oli ilmoittautua, kun kuulostaa niin hauskalta! :)

No comments

Thank you for leaving a comment!