Harjoittelua

Skräppäysharrastukseni alkoi erinomaiseen aikaan, juuri ennen joulua. Niinpä lahjalista täyttyikin erilaisista työvälineistä. Joulupukki toikin onneksi Sizzixin BigShotin ja sen käyttöä onkin harjoiteltu.

Onnistuminen näyttää olevan päivästä kiinni. Ensimmäisestä skräppäyssivusta (30,5x30,5) tuli niin kauhea, että sitä ei kyllä voi julkaista :) Tässä toinen, kummityttöni 3-vuotispäivän kunniaksi tehty sivu.

Papereiden värivalinta oli helppo, sillä pinkki on kummityttöni ehdoton lempiväri. Paperit oli myös helppo sommitella, kun värit sointuivat hyvin yhteen.

Selkeästi kuitenkin näin aloittelijalle, korttien eli hieman pienempi kokoisten skräppäysten tekeminen on helpompaa.

Isoisoäidin syntymäpäiväkortti, Tammikuu 2013
Olen koko eilisen päivän tutkaillut kaikkia ihania suomalaisia skräppäysblogeja. Kuinka taitavia askartelijoita Suomesta löytyykään! Eilen myös yritin kokeilla tehdä p*skarteluhaasteen uusinta haastetta, mutta huonolla menestyksellä. Tähän mennessä skräppäykseni on ollut paperipainotteisia, mutta muiden blogeja katsellessa, open ihastunut erilaisiin leimauksiin. Pitääkin tutustua leimaustekniikoihin ja kokeilla!

-VersQ

3 comments

 1. Piti tulla ihan kurkkaamaan, kuka tällaisen nimimerkin takaa paljastuu, kun oli ihan uusi nimi. :D Hienon harrastuksen olet löytänyt! Nuo musta-valkokuvat ja vaaleanpunainen sopivat kyllä tosi hyvin yhteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset kommentista (ensimmäinen kommenttini! :)) Junnu-skräpääjä tosiaan olen, mutta hauskaahan tämä todella on! :)

   Delete
 2. Varo vaan, askartelu ei vie vain pikkusormea vaan ihan koko käden. Se alkoi huomaamattomasti laatikollisesta askarteluroipetta ja nyt tuntuu että askarteluhuonekaan ei riitä. Investointia BigShottiin en kadu. Onnistuin viime vuoden puolella hajottamaan sen tyhmyyttäni ja kestin noin viikon ilman sitä...

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!