The car

I love pretty photos and girly things. I try to scrapbook about the small, happy details of life. Why on earth I'm creating a layout about a car? For me, this isn't just a car. It's a life-changing thing. A car that I can drive myself from my wheelchair without anyone helping me. This a such a big deal for me so that this needs to be shared.

Minä tykkään kauniista kuvista ja tyttömäisistä asioista. Skräppään elämän pienistä iloisista yksityiskohdista. Miksi siis teen leiskan autosta? Minulle tämä ei ole "vain" auto. Tämä on elämän mullistava asia. Auto, jota voin ajaa itse pyörätuolista käsin ilman, että kukaan joutuu auttamaan minua. Tämä on niin iso asia minulle, että se on pakko ikuistaa skräppisivuun.


I chose the yellow, black and white as my main colors. I loved the shape that was on Em's sketch this week and focused on that. Actually, while I'm writing this, I don't know how to explain this layout. Sometimes the topic is just so important that the design and the techniques don't matter to me at all. This layout actually captures perfectly why I scrapbook: I want to remember the feelings and stories.

Valitsin keltaisen, mustan ja valkoisen pääväreikseni. Tykkäsin Em'in luonnoksessa ollesta muodosta ja keskityin siihen. Itseasiassa, kun kirjoitan tätä niin en oikein edes tiedä mitä kertoisin sivun tekemisestä. Joskus aihe on vaan niin tärkeä, että muulla ei ole väliä. Tämä sivu itseasiassa on täydellinen esimerkki siitä miksi skräppään: haluan tallentaa tunteet, tunnelmat ja tarinat.
Evidence: Stripes, string
Testimony: Inspiration word "perfect"

2 comments

  1. Upea sivu, aivan loistava tarina. Jotkut asiat on vaan niin tärkeitä, että niistä sivun tekeminen on helppoa. Ja myöhemmin sitä on tosi vaikea jäsennellä. Ihana!! <3

    ReplyDelete
  2. Tykkään tosi paljon sun skräppäystyylistä :) sun youtube videot oli ihania kaikki ja toivoisinkin, että tekisit niitä myös jatkossa :) oli kiva katsoa kun teit sivun alusta loppuun!

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!