CSI: Exploring Maui

Viime päivinä olen työstänyt useampaa sivua, mutta minulla on ollut suuria ongelmia niiden kanssa. Mikään ei ole tuntunut toimiva ja aloitin koko ajan vaan alusta uudestaan. Tänä aamuna sain (vihdoin) jotain kuitenkin valmiiksi.

For few days I have been working with several layouts and I have had huge problems with those. Nothing seemed to work. This morgning I was finally able to finish something.Tällä viikolla CSI-haasteessa oli mukana luonnos, joka oli todella haastava minulle. Tein siitä kuitenkin oman versioni. Sivun tausta on tehty paperisuikaileilla, gessolla, gelatoseilla ja tekstuuripastalla. Ja eihän sivu olisi minun, jos siinä ei olisi maaliroiskeita :) Halusin korostaa luonnoksessa ollutta pystyraitaa, koska se sopi mielestäni hyvin vesiputouskuvaani. Perhoset on leikattu gelatoseilla värjätystä paperista, joka itseasiassa oli ensimmäinen taustapaperiyritykseni tähän haasteeseen.

This week the sketch in CSI was really challenging for me. But I made my own version of it. The background is made using paper strips, gelatos, gesso and modelling paste. And it wouldn't be my layout without paint splatters :) I wanted to emphasize the vertical stripe that was on the sketch as I thought it would suite my waterfall picture perfectly. The butterflies were cut from the paper I made with gelatos (the first background experiment for this challenge).Sivu kertoo Mauista ja sen kauniista luonnosta.

The page is about Maui and exploring the beautiful nature of it.

Evidence: Stripes, textured paper, trim
Testimony: Inspiration word "Explore"


3 comments

 1. Aivan huikea sivu! Vaaleutta ja raikkautta - kuvan fiilis toistuu leiskassa upeasti.
  Tykkään myös todella paljon taustan tekstuurista. Hieno, hieno!

  ReplyDelete
 2. *huokaisee ihastuksesta* oi, kun kaunis sivu ja IHANAT värit ja namit chevron kuviot! tykkään hirmuisesti tästä!

  ReplyDelete
 3. *huokaisee ihastuksesta* oi, kun kaunis sivu ja IHANAT värit ja namit chevron kuviot! tykkään hirmuisesti tästä!

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!