CSI: Summer smile

CSI:ssä oli taas ihana väripaletti! Aivan lempivärejäni! Yritin löytää papereita, jotka olisi mahdollisimman lähellä haasteen värejä. Minulle kävi pienoinen (tai ei edes niin pieni) vahinko sivua tehdessä. Olin leimailemassa taustaa, kun jotenkin onnistuin saamaan sivun tyhjään osaan kaksi mustaa viivaa! Olin todella harmissani ja yritin kovasti keksiä miten saisin nuo jäljet peitettyä. Ehkä mustat, valkoiset ja persikan väriset maaliroiskeet hämäävät sinua :)

What a wonderful color palette in CSI this week! I tried to match my papers as closely as possible :) I had quite a catastrophe while I made this page. I was stamping the background and some way I managed to get two black stripes of black ink to the "white space" part of the page. I was upset and tried to figure out how I could fix it. Well, ink splatters in black, white and peach may distract you :) 


Tämä sivu on kesähymyistä (otsikko toimii kyllä englanniksi paremmin :D). Kuvassa ovat minä ja serkkuni perheeni kesäasunnolla. Serkkuni on myös rakas ystäväni, joten nämä kuvat meistä kahdesta on minulle todella tärkeitä. Tarinointi on sivun takana. Kirjoitin serkulleni lyhyen kirjeen, sillä hänellä on tärkeä vuosi edessä: viimeinen vuosi lukiossa, ylioppilaskirjoitukset ja yliopistojen pääsykokeet. Toivon, että vaikka tuleva vuosi on varmasti stressaava, hän silti nauttisi tästä erityisestä ajanjaksosta elämässään.

This page is about summer smile. That's me and my cousin at my family's summer house. My cousin is also a very dear friend of mine, so I really love these pictures of the two of us. The journaling is on the back side. I wrote a letter to my cousin as she has a very important year ahead: This is her last year in high school and next spring she will apply to universities. I hope that even though next year will be stressful, she still enjoys this special time of her life.


Kerran kuukaudessa haasteessa on mukana myös luonnos. Tässä "Case file" ja luonnos:

Once a month CSI case file includes a sketch:

Evidence: flowers, lace cardstock (it's lace patterned paper, but hopefully it counts), floral pattern. Testimony: document summer


4 comments

 1. Mahtavasti "embrace your mistake" - en olisi huomannut mitään ellet olisi sanonut! Ihan supersivu :) Niinkuin CSIhin kirjoitin - olet löytänyt tyylisi ja loistat!

  ReplyDelete
 2. Tämä on aivan upea sivu, tykkään tosi paljon!

  Olen muutenkin ihastellut kauniita sivujasi sekä mukaansatempaavaa blogiasi jo jonkun aikaa, mutta tulee vaan kommentoitua valitettavasti niin harvoin. Nyt kun kerrankin saan aikaiseksi, niin onnittelut myös monista haastesivustojen esillenostoista, jotka olet todellakin ansainnut! Olet ilmeisen innostunut, mikä on todella hienoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Mukava, että olet löytänyt blogini ja ehdit myös kommentoimaan. Tämä on kyllä ihana harrastus, joka on vienyt mukanaan :) On myös hienoa huomata, että näinkin lyhyessä ajassa kehitystä on tapahtunut: kokeilemalla näköjään oppii!

   Delete

Thank you for leaving a comment!