Taittokortti / Fold card

Tällä kortilla osallistun seuraaviin haasteisiin: / With this card I participate to these challenges:
Card Makin' Mamas: Green
Divas by desing: Anything goes

Tähän mennessä tekemäni kortit ovat olleet melko perinteisiä. Näin YouTubessa Split Coast Stamperin tutoriaalin taitellusta kortista ja päätin kokeilla. Korttia oli hauska tehdä, mutta se oli kyllä  melko työläs, sillä siihen piti leikata niin paljon erillisiä palasia kuviopapereista. Toisaalta lopputulos oli vaivan arvoinen :) Korteissa tuntuu olevan haasteena teippien/liiman pysyvyys. Olen käyttänyt Prittin teippi/liimarullaa ja dotseja, mutta erityisesti tuo Pritt ei tunnu pitävän. Eli jos muilla on hyviä liima/teippivinkkejä, niin niitä otetaan mielellään vastaan!

The cards I have made previously have been quite traditional. I saw this great tutorial by Split Coast Stampers of a fold card and decided to give it a try. This card was fun to do, but as there were so many small pieces of pattern papers it took some time. But in the end the effort was worth it! The tapes/glues I've been using don't work as well as I would hope (parts seems to fall of after few days), so if you have a tip on what kind of glue/tape to use, feel free to share :)Kortin sisäpuoli / Inside of the card
 -VersQ


5 comments

 1. Minä teippaan tolla nimettömällä kaksipuoleisella teipillä, jota saa vaikka Sinellistä. Ja liimaan glossy accentsillä silloin kun satun liimaamaan. Ei valittamista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla :)

   Delete
 2. A gorgeous card I just love the design! Thanks for joining us at Card Makin' Mamas hugs Susan x

  ReplyDelete
 3. vau :) pitää joskus kokeilla kun olis aikaa...

  ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!