Project Life: week 10

Mukavaa perjantaita ja tervetuloa, jos olet tulossa Paperilla-lehden blogista! Jos olet seurannut blogiani, tiedät varmastikin, että tyylini on yksinkertainen ja tykkään erityisesti käyttää hentoja ja pastellisia sävyjä. Paperillan toimitus sai Basic Greyltä muutamia tuotteita käytettäväkseen ja minä sain papereita ja koristeita uudesta Highline-kokoelmasta. Tuossa kokoelmassa on aivan mahtavat värit, jotka olivat mielestäni niin ihanan keväiset, että minun oli pakko käyttää niitä Project Lifeeni!

If you have read my blog you know that my style in scrapbooking is quite simple and I love to use light and pastel colors. Paperilla Magazine's team got products from Basic Grey and I got to use the new Highline collection. This collection has bold colors and it just screamed "spring" to me. I just knew I need to use it in my Project Life album!Vaikka tästä PL-viikosta tuli täysin erilainen verrattuna normaaliin tyylini, tykkään tästä aukeamasta todella paljon. Ehkäpä pitää kokeilla rohkeammin näitä värejä myös tulevaisuudessa!

Even though this spread is totally different compeared to my previous PL weeks I really like it! Maybe I need to try these bold colors and prints in the future too!

 Mukavaa viikonloppua!

Have a nice weekend!

2 comments

  1. I love this... I am still procrastinating about getting this done.... :( gorgeous inspiration :D

    ReplyDelete
  2. näyttää koukuttavan ihanalta.. :)

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment!